Internationellt online evenemang ”Empowered to Live Your Purpose”, 18-21 januari

Välkommen att anmäla dig till internationellt online evenemang 18–21 januari 2024 där experter pratar om hur du hittar din kraft och leder dig själv att gå din egen livsväg.

GRATIS online evenemang som pågår 18–21 januari 2024. 

Anmäl dig via länken och du kommer även att delta i en utlottning av kursen “Sensation of Yin”
Summit “Empowered to Live Your Purpose” Sign Up

Syftet med online evenemanget är att vi lever i en tid av stor osäkerhet med en ständigt ökande oro för hur framtiden kommer att gestalta sig. Det är lätt att känna uppgivenhet när livets olika utmaningar blir allt svårare att hantera. 

Wivi-Ann Nyberg som är yoga lärare och utbildare med 20 års erfarenhet inom Yogans och Ayurvedans världar har skapat online evenemanget. Hon är övertygad om att Yogans och Ayurvedans mångtusenåriga visdomar kan hjälpa oss att hitta framkomliga och hållbara vägar mot ett liv i balans och närvaro trots all yttre stress. Wivi-Ann Nyberg anser att det är viktigt att vårda sin inre värld för att upprätthålla energi, känna sig ung och vital. Hon menar att hälsosam rörelse genom yoga är det bästa sättet att hålla kroppen stark och flexibel.

“Empowered to Live Your Purpose”, pågår under fyra dagar 18.-21 januari och anmälan är kostnadsfri. Man har tillgång till allt material en vecka efter evenemangets genomförande alltså fram till och med den 28 januari. Det är möjligt att för endast €27 få livslång tillgång till allt material. 

Det blir sammanlagt 18 samtal, ungefär hälften är förinspelade, och hälften sänds live. Det kommer att vara möjligt att ställa frågor även inför de förinspelade samtalen. Information om hur det rent praktiskt går till får deltagaren vid anmälan till eventet.

Du som anmäler dig till eventet är med i en utlottning av kursen ”Sensation of Yin”. Vinnaren får den helt kostnadsfritt och med livslång tillgång till allt kursmaterial.

Föreläsare kommer att prata om tema som medvetenhet, yoga, egenmakt, andningstekniker för sinnesro och medveten närvaro och rösten som ett maktfullt verktyg mot ett liv i balans och närvaro.

Några bland gästerna är:
Myra Lewin som kommer att prata om “Mahagunas and Dharma – Vibrations of Universal Consciousness” 
Ravi Dixit som menar att “Yoga is not about the perfect pose, it’s about reconnecting with yourself and finding harmony between you and you. This will bring peace and health to your body and mind.”
Cecilia Ballan som under rubriken “Heal to empowerment” berättar om hur hon genom en kombination av yoga, psykologi och olika andningstekniker hjälper människor att skapa sinnesro och medveten närvaro.
Kirbanu arbetar med rösten som “the most powerful tool for healing and transformation”.

Text: Susanne Zachau

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.