Yoga med inriktning mot självkännedom och personlig utveckling

Yoga och meditation i sommar
Vill du gå på Yoga med inriktning mot självkännedom och personlig utveckling i sommar. I sommar håller Relate och The Soul Space ett singelretreat. Det kommer att finnas tid för både Yoga och meditation.

Självkännedom och personlig utveckling – singelretreat
“Relate och The Soul Space anordnar singelretreat utan dejting I sommar håller Relate tillsammans med The Soul Space ett retreat för singlar som söker kärleken och vill få bättre självkännedom. På Soul Singles Retreat är bland annat Relates egna relationspsykolog Josefine Yrjans på plats och håller i övningar för närvaro, livfullhet och ökad kontakt med sig själv. Istället för dejting ligger fokus på att utforska självkännedom, känslor och behov.”

Soul Singles retreat kommer att hållas mellan 18 och 20 juli på Lyckhem som ligger i utkanten av Väddö, omkring 90 minuter från Stockholm. Förutom gruppcoaching kommer deltagarna även få utöva traditionell yoga, aktiva och stilla meditationer samt andra övningar.

Läs mer om retreatet på https://www.thesoulspace.com/yogaretreat-meditationskurs-soul-singles/.

Om Relate
Relate Date appen är Sveriges nya alternativ för oss som är trötta på det ändlösa och ytliga svajpandet, där du genom dina personliga värderingar får en mer meningsfull kontakt med andra singlar som söker en långsiktig relation.

Fakta: Sara Cederlöf Löfqvist

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.