Våren är här – blogginlägg

God Morgon!

Vaknade idag till vårkänslor. Solen lyste in genom fönstret på gröna växterna och på blomsterbänken med ärtskott som knoppades. Jag tänkte, bästa sättet att få saker gjort är att skriva ner det, så jag har lappar lite varstans hemma. Och det fungerar för mig med en kalender också. Nu till morgonen och dagen. Det är lättare att hoppa upp ur sängen i sin lätthet när solen lyser ute och när jag vet att det ska bli fint väder. Jag började just idag med att tänka på att visualisera dagen som en vinjett, en vinjett för varje dag av det som jag planerar få gjort under dagen. Idag blir det en nyttig frukost, sätta på tvättmaskinen, städa, handla mat och köpa blomster fröer till sådd inomhus. Ut i trädgården för att visualisera vårens planteringar och sommarens blommor, för att kratta gamla löv så jag får nyttja kroppens alla muskler, för att sedan äta god mat på kvällen framför TV.  Jag ska så stockrosor och blandade ängsblommor.

Bild: Susanne Zachau

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.